Forhandler login

Indendørs

Cinas bestræber sig på at være innovative og tilpasse produkter

Cinas bestræber sig på at være innovative og tilpasse produkter og sortiment til tidens materialer og trends. Vores mål er at være prisbevidste, uden at gå på kompromis med produktets kvalitet og design.

Størstedelen af vores produkter, udspringer i bedre genanvendelse af træ fra havemøbelproduktion. Produkterne bliver primært til fra overskudstræ i produktionen og er designet med henblik på at være praktiske og dekorative. Teaktræ er en særdeles hårdfør træsort, hvilket også gør den velegnet til småmøbler til boligen. Præcis som produkterne i Cinas udendørs sortimentet, er produkterne udført med fint-slebne kanter og overflader. Endvidere giver den kraftige lakering en særdeles hård og yderst hygiejnisk overflade, som er nem at holde ren til anvendelse i alle husets rum.

Flere og flere produkter bliver til og udført i nyere bæredygtige materialer såsom bambus, polyesterfilt (genbrugte plastik flasker) samt snoede papirfibre (genbrugs papir).  Vi har stor fokus på upcycling og nyere bæredygtige materialer og netop derfor har bambus fået sin helt egen plads hos os. Derfor vil vi også bestræbe os på at præsentere mange flere produkter i dette unikke materiale fremover.